1. Εισαγωγή

Κάνοντας κράτηση διαμονής ή χρησιμοποιώντας οποιεσδήποτε υπηρεσίες παρέχονται από το Le Jardin des Nymphes Boutique Hotel, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις.

Αυτοί οι Όροι θα εφαρμοστούν πλήρως και θα επηρεάσουν τη χρήση αυτού του ιστότοπου από εσάς. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνήσατε να αποδεχτείτε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται εδώ. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο εάν διαφωνείτε με οποιονδήποτε από αυτούς τους Τυπικούς Όρους και Προϋποθέσεις του ιστότοπου.

2. Κράτηση και πληρωμή

     Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά, μέσω τηλεφώνου ή μέσω εγκεκριμένων ταξιδιωτικών πρακτόρων.
     Για την εγγύηση της κράτησης απαιτείται έγκυρη πιστωτική κάρτα.
     Η πληρωμή για τη διαμονή πραγματοποιείται κατά το check out, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
     Όλες οι τιμές είναι σε ευρο  και περιλαμβάνουν σχετικούς φόρους.

3. Πολιτική ακύρωσης και μη εμφάνισης

     Οι ακυρώσεις που γίνονται 2 πριν από την ημερομηνία check-in θα είναι δωρεάν.
     Οι ακυρώσεις που πραγματοποιούνται μετά από αυτήν την περίοδο θα επιβαρύνονται με χρέωση 20% της κράτησης.
     Σε περίπτωση μη εμφάνισης, θα χρεωθεί το 100% του ποσού της κράτησης.

4. Check-in και check-out

     Το check-in πραγματοποιείται από τις 12:00 και το check-out μέχρι τις 12:00.
     Τα αιτήματα για check-in νωρίς ή check-out αργά υπόκεινται στη διαθεσιμότητα και ενδέχεται να επιβαρύνονται με επιπλέον χρεώσεις.

5. Ζημιά σε περιουσία

     Οι επισκέπτες θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στην ιδιοκτησία του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Οι χρεώσεις για επισκευές ή αντικαταστάσεις θα ισχύουν στον λογαριασμό του επισκέπτη.

6. Συμπεριφορά και συμπεριφορά

     Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη διαμονή ή τις υπηρεσίες ή να απομακρύνει εσάς και τα μέλη του κόμματός σας από το ξενοδοχείο εάν, κατά την απόλυτη κρίση μας, θεωρούμε ότι αυτή η διάταξη έχει παραβιαστεί.

7. Ευθύνη

     Το ξενοδοχείο δεν ευθύνεται για απώλεια, ζημιά ή κλοπή μετρητών, κοσμημάτων ή άλλων τιμαλφών που έχουν απομείνει στα δωμάτια των επισκεπτών.
     Η ευθύνη του ξενοδοχείου περιορίζεται στην αξία της διαμονής μιας διανυκτέρευσης του δωματίου.

8. Αλλαγές στους Όρους & Προϋποθέσεις

Το Les Jardin des Nymphes Boutique Hotel διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

9. Ισχύον Δίκαιο & Δικαιοδοσία

Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις θα διέπονται από τους νόμους της [Ελλάδας/Κυκλάδων]. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από ή σε σχέση με αυτούς τους όρους θα υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της [Ελλάδας/Κυκλάδων].

Δια του παρόντος αποζημιώνετε στο μέγιστο βαθμό την επωνυμία της εταιρείας από και έναντι οποιωνδήποτε και/ή όλων των υποχρεώσεων, δαπανών, απαιτήσεων, αιτιών αγωγής, ζημιών και εξόδων που προκύπτουν με οποιονδήποτε τρόπο που σχετίζονται με την παραβίαση οποιασδήποτε από τις διατάξεις των παρόντων Όρων.
Διαχωρισιμότητα

Εάν οποιαδήποτε διάταξη των παρόντων Όρων κριθεί άκυρη βάσει οποιουδήποτε εφαρμοστέου δικαίου, αυτές οι διατάξεις θα διαγράφονται χωρίς να επηρεάζονται οι υπόλοιπες διατάξεις του παρόντος.
Παραλλαγή Όρων

Η επωνυμία της εταιρείας επιτρέπεται να αναθεωρεί αυτούς τους Όρους ανά πάσα στιγμή όπως κρίνει σκόπιμο και, χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αναμένεται να ελέγχετε αυτούς τους Όρους σε τακτική βάση.
ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η επωνυμία της εταιρείας επιτρέπεται να εκχωρεί, μεταβιβάζει και αναθέτει υπεργολαβικά τα δικαιώματα ή/και τις υποχρεώσεις της βάσει των παρόντων Όρων χωρίς καμία ειδοποίηση. Ωστόσο, δεν επιτρέπεται να εκχωρήσετε, να μεταβιβάσετε ή να αναθέσετε με υπεργολαβία οποιοδήποτε από τα δικαιώματα και/ή τις υποχρεώσεις σας βάσει των παρόντων Όρων.
Ολόκληρη η συμφωνία

Αυτοί οι Όροι αποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ της επωνυμίας της εταιρείας και εσάς σε σχέση με τη χρήση αυτού του ιστότοπου και αντικαθιστούν όλες τις προηγούμενες συμφωνίες και συμφωνίες.
Ισχύον Δίκαιο & Δικαιοδοσία

Αυτοί οι Όροι θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Πολιτείας της Χώρας και υποβάλλεστε στη μη αποκλειστική δικαιοδοσία της πολιτείας και των ομοσπονδιακών δικαστηρίων που βρίσκονται στη Χώρα για την επίλυση τυχόν διαφορών.