Wine Pairing

Ανάμεσα στη διαχρονική ομορφιά της Μυκόνου, όπου τα λιθόστρωτα μονοπάτια περνούν μέσα από ανθισμένες βουκαμβίλιες και το απαλό βουητό του Αιγαίου προσφέρει μια χαλαρωτική σερενάτα, βρίσκεται μια γαστρονομική εμπειρία που γίνεται γρήγορα η συζήτηση της πόλης. Στο Les Jardin des Nymphes Boutique Hotel, αναδεικνύουμε τη σκηνή του φαγητού με τις αποκλειστικές εκδηλώσεις ζευγών κρασιών.

Μια Συμφωνία Γεύσεων Κάθε μπουκάλι κρασί έχει μια ιστορία, κάθε πιάτο μια ιστορία, και όταν συνδυάζονται τέλεια, τραγουδούν ένα ντουέτο που είναι σκέτη μαγεία. Οι εξειδικευμένοι σομελιέ και οι σεφ μας συνεργάζονται, επιλέγοντας από τα καλύτερα ελληνικά και διεθνή κρασιά, διασφαλίζοντας ότι κάθε γουλιά συμπληρώνει κάθε μπουκιά, δημιουργώντας ένα σύνολο γεύσεων που μένουν στη μνήμη.

Το σκηνικό που πραγματοποιείται στην οικεία τραπεζαρία μας, οι επισκέπτες περιβάλλονται από τη ρουστίκ γοητεία της Μυκόνου. Η απαλή λάμψη του φωτός των κεριών, οι απαλές μελωδίες της ελληνικής μουσικής στο βάθος και η θέα στα λαμπερά νερά δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που δεν είναι παρά μαγευτική.

Ταξίδι για τον ουρανίσκο Οι εκδηλώσεις μας για τον συνδυασμό κρασιών δεν είναι απλώς γεύματα. είναι επιμελημένα ταξίδια. Από τα δυνατά κόκκινα της Σαντορίνης μέχρι τα τραγανά λευκά της Κρήτης, η επιλογή κρασιών μας παρουσιάζει τα καλύτερα από τους ελληνικούς αμπελώνες. Κάθε κρασί συνδυάζεται με πιάτα που αναδεικνύουν την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Μυκόνου. Φρεσκοκομμένα θαλασσινά, τοπικά τυριά και απολαυστικά αρτοσκευάσματα – κάθε πιάτο είναι απόδειξη της γαστρονομικής ικανότητας του νησιού.

Μια Διαδραστική Εμπειρία Δεν είναι μόνο η γεύση, αλλά η κατανόηση και η εκτίμηση. Οι σομελιέ μας καθοδηγούν τους επισκέπτες στις αποχρώσεις κάθε κρασιού – τις νότες του, την ιστορία του, την ιστορία του αμπελώνα και γιατί συνδυάζεται τόσο όμορφα με το πιάτο στο χέρι.

Κλείστε τη θέση σας στο τραπέζι Λόγω της αποκλειστικότητας αυτών των εκδηλώσεων, οι θέσεις είναι περιορισμένες. Είτε είστε αρχάριος του κρασιού, είτε λάτρης του φαγητού ή κάποιος που θέλει να γνωρίσει τη Μύκονο με μοναδικό τρόπο, οι βραδιές μας με το wine pairing δεν πρέπει να χάσετε.

Εν κατακλείδι, καθώς ο ήλιος δύει και τα αστέρια λάμπουν πάνω από τη Μύκονο, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να βυθιστείτε στο πνεύμα του νησιού από το Les Jardin des Nymphes Boutique Hotel. Οι εκδηλώσεις μας για τον συνδυασμό κρασιών υπόσχονται μια βραδιά γεύσεων, ιστοριών και αναμνήσεων που είναι τόσο διαχρονικές όσο και η ίδια η Μύκονος. Ευχές για νέες ανακαλύψεις και τις χαρές του εκλεκτού φαγητού!